Video klips...

Billeder...

Eide Fitr 17. August 2013

Katib Kultur Forenings årlig Eid arrangement blev fejret med ca. 200 medlemmer i alle aldre. Programmet startede med formanden båd alle velkommen, hvorefter forenings to aktiviteter blev gennemgået herunder modersmålsundervisning og skoleprojektet. KKF kan glædeligt annoncere, at foreningen har gennem Dansk Flygtningehjælps Diaspora program fået godkendt skoleprojekt, som har til formål at bygge en skole i Jaghuri, Afghanistan. Der blev oplyst, at alle som er medlemmer (betalt kontingent), kan sende deres ansøgninger til Diaspora 2. application cycle gennem foreningen til september 2013 og bestyrelsen står klar til at tilbyde hjælp til ansøgningerne.

Aftenens første aktivitet startede med en fællessang med Dambura sammen med Ali Reza Sultani og Habib Paiman. Efter spisning med lækre afghanske retter blev der givet introduktion og information til modersmålsundervisning af Omid Hussaini. Her blev der pointeret forældrenes vigtige rolle i modersmålsundervisnings fremgang.

Senere på aftenen havde Sahar Hussani og Nilofer Hussain forbredt en quiz underholdning til børn i aldre op til 13 år, hvor vinderen af konkurrence havde mulighed for at vinde lækre gaver. Efter børnequizzen var der tid til "Tokhm Jangy", som fik alle gæster op af deres stole og skabte en god stemning blandt folk i lokalet idet alle gik rundt til for at vinde hinandens æg.

Til generelforsamling i april 2013 blev der vedtaget, at indføres entre billet på maks. 10 kroner pr. person, således at det kan være med til at dække udgifterne til foreningens aktiviteter. Til arrangementet blev der opkrævet entrébillet på 5 kr./person. Da det var første gang så der var ca. 40 % af gæsterne, som reelt havde betalt deres entre billet.

Udgifter til arrangementet: 1160 kr. (Kvittering hæves)
Indtægt: Entrebillet + æg salg: 524 kr + Returnering af tommeflasker: 75 kr = 599 kr.

Aftenen sluttede af med god snak blandt medlemmerne og Islev Skoles serviceleder roste Katib for en meget pænt oprydning.

Bestyrelsen takke pænt tak til alle de frivillige som hjælp både før, under og efter arrangementets afslutning.


© 2014 Katib Cultural Association Koldbyvej 5, DK-2610 Rødovre Tel.: + 45 53 69 28 95 - + 45 53 20 44 45 info@katib.dk - Admin Login